Spring til indhold
Tre modelhuse, brune med hvidt tag, med hver sit ord skrevet på: AV, netværk energi.

10-06-2020  |  Rehabiliteringskurset Kom Igen! udbydes igen i 2021

CFD Rådgivning udbyder igen rehabiliteringskurset Kom igen!, som løber over tre gange tre dage i 2021.

Kom igen! er et kursus henvendt til personer, der lever med et alvorligt kombineret syns- og høretab og som har brug for nye mestringsstrategier og handlekraft til at leve med et dobbelt sansetab, som for mange forværres over tid.

Kurset omfatter alle aspekter ved livet med døvblindhed med et gennemgående fokus på psykologisk rehabilitering. Det er tilrettelagt som et gruppeforløb med i alt seks deltagere og indeholder tre moduler.

Det finder sted på Fuglsangcentret i Fredericia den 18-20. april, den 22-24. august og den 7.-9. november 2021.

Er du mellem 25 og 65 år og på arbejdsmarkedet eller førtidspensionist med ønske om flere aktiviteter i hverdagen, så kontakt din lokale døvblindekonsulent eller en af nedenstående personer. Her kan du høre mere om kurset og hvordan du tilmelder dig, og du kan få hjælp i forhold til visitation og ansøgning om bevilling af kurset hos kommunen.

Kurset koster 34.900 kr. ekskl. udgifter til transport og eventuel tolkning, og sidste frist for tilmelding er 1. november 2020.

Indiskutabelt udbytte

Faglig koordinator Trine Skov Uldall siger:

"Det har været fantastisk at se, hvordan deltagerne fra tidligere kursusforløb har haft glæde af kurset og ikke mindst af netværket med andre i samme situation. Det personlige udbytte for deltagerne i forhold til mestre dagligdagen, genvinde overskud og kontrol i eget liv er indiskutabelt, så vi er meget glade for at kunne udbyde kurset endnu en gang."

Du kan få mere information og tilmelde dig ved at kontakte døvblindekonsulent Kirsten Washuus, 4032 6343, kw@cfd.dk eller faglig koordinator Trine Skov Uldall, 2939 9405, tul@cfd.dk.

Læs mere om kurset her.

Læs artiklen Rehabilitering har givet mig nye muligheder om en tidligere kursusdeltagers oplevelse og udbytte af kurset.

Relateret indhold

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315 (ikke tolkebestilling)
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning