Spring til indhold
En mand sidder på en havetraktor og kommunikerer på tegnsprog med en mand, der står op.

Arbejdstilbud - Søborg

Døves Vaskeri, café og serviceområder tilbyder beskyttet beskæftigelse og erhvervsafklaring til voksne, der er døve, døvblinde eller har et betydeligt høretab samt andre funktionsnedsættelser.

To gange om ugen er der pausegymnastik for alle ansatte på vaskeriet. Derudover tilbydes brugerne fysioterapi efter individuelt tilrettelagte træningsforløb.

Der er arbejdstilbud inden for følgende serviceområder:

Vaskeri

I vaskeriet oplæres brugerne i presning, rulning, sammenlægning af linned og beklædning og pakning og klargøring af rent tøj til distribution.

Kontor

På vaskeriets kontor oplæres brugerne bland andet i lettere kontoropgaver, renskrivning, arkivering, kopiering og intern postomdeling.

Café Keller

Brugerne er med til at tilberede varm mad, salater, smørrebrød, bagværk og kager. Desuden oplæres de i rengøring, herunder rengøringsplaner og hygiejneregler.

Kørsel

Arbejdsopgaverne på dette område tilbyder meget brede muligheder for brugernes udvikling af kompetencer. Brugere opnår erfaring med funktionen som chauffør, pakning og levering af varer samt kundebetjening.

Udehold

Arbejdsopgaverne giver erfaring med små og lette maskiner inden for vedligeholdelse af udendørsarealer og havebrug.

Servicehus

I den tekniske afdeling - Servicehuset - opnår brugerne erfaring som medhjælper i vedligeholdelsesafdelingen. Brugerne stifter bekendtskab med en række håndværksmæssige områder.

It-skrot

På værkstedet arbejdes der med at adskille, sortere og demontere elektronik med henblik på at kunne genvinde de forskellige dele samt få viden om miljø og genvinding.

It-værksted

På IT Værksted tilrettelægges aktiviteterne, som består af både teoretisk og praktisk læring, ud fra den enkeltes ønsker og kompetencer. Der arbejdes med grafisk produktion, badges, video og foto. IT Værksted vedligeholder også vores sociale medie PSO-borger.

IKT Kursuscenter

IKT Kursuscenter har til formål at give borgere, der er døve, døvblinde eller som har et betydeligt høretab mulighed for forskellige ikt-læringsforløb. Her tilbydes undervisning i en bred vifte af IT-værktøjer, programmer, software og borgernære løsninger som digital postkasse, e-boks, NemID og lignende.

Ledelse

Virksomhedsleder
Karen Riise
Tlf.: 4439 1160
E-mail: kr@cfd.dk

Daglig leder
Anne Raun
Tlf.: 4439 1167
E-mail: ar@cfd.dk

Faglig konsulent

Jane Hjort Friis-Rasmussen
Tlf.: 4439 11 61
Mobil: 5139 7099
E-mail: jhf@cfd.dk

Dagtilbud Søborg

Dagtilbuddene i Søborg er samlet organisatorisk i "Dagområdet - beskæftigelse, aktivitet og læring"

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315 (ikke tolkebestilling)
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.