Spring til indhold
Kvinde står i åbningen i sin terrassedør og smiler til kameraet.

Hverdagsliv - Oktobervej

Hverdagen på Oktobervej tager udgangspunkt i en struktur, der er baseret på en normal dagligdag med hensyntagen til den enkeltes forudsætninger, behov og ønsker.

De fleste beboere har et arbejdstilbud enten på Døves Aktivitetscenter eller Døves Vaskeri, som begge ligger på samme område som botilbuddet.

Enkelte har valgt ikke at benytte sig af et dagtilbud og opholder sig hjemme. De fleste beboere spiser sammen og holder af det sociale samvær.

Personalet kan ledsage

Personalet står til rådighed for praktisk ledsagelse til tandlæge, læge med mere. Desuden er det muligt at blive ledsaget til mere private formål som for eksempel besøg hos familien, cafébesøg eller indkøb af tøj og personlige fornødenheder.

Fælles begivenheder

Hver uge er der fælles begivenheder og aktiviteter som svømning, beboermøde, kulturarrangementer og weekendarrangementer. Derudover arrangeres årlige ferierejser i samarbejde med beboerne.

Der er en række aktiviteter og arrangementer på tværs af boligområderne på Oktobervej, som beboerne opfordres til at indgå i.

Ledelse

Virksomhedsleder 
Vibeke Bjarnarsson
Tlf.: 4439 1128
E-mail: vb@cfd.dk

Faglig leder 
Yvonne Johansen
Tlf.: 4439 1130
E-mail: yj@cfd.dk

Daglige ledere
Gitte Dissing Lausten
Tlf.: 2115 0035
E-mail: gil@cfd.dk

Hannah Louise Dahl
Tlf.: 2115 0039
E-mail: hal@cfd.dk

Annette Bregnhøj
Tlf.: 4016 8643
E-mail: abh@cfd.dk

Tilsynsrapport

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315 (ikke tolkebestilling)
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.