Spring til indhold

VILKÅR FOR BRUG AF www.cfd.dk

Vi tilstræber at holde denne hjemmeside opdateret med korrekte informationer, men påtager os dog intet ansvar for tab som følge af fejlagtige eller manglende oplysninger på hjemmesiden eller manglende tilgængelighed til hjemmesiden.

Hjemmesiden leveres af CFD på en "as is" og "as available" basis. CFD kan ikke gøres ansvarlig, udtalt eller underforstået, for så vidt angår brugen af denne hjemmeside, eller information, indhold, materiale eller produkter på denne hjemmeside.

Rettigheder til denne hjemmeside

Alt indhold på denne hjemmeside, så som tekst, grafik, billeder, digitale dokumenter, data og software, tilhører CFD og er beskyttet i henhold til lov om ophavsret og anden lovgivning.

Link til andre hjemmesider

CFD's hjemmeside kan indeholde link til andre hjemmesider, som ligger uden for vores kontrol. Vi kan ikke påtage os ansvaret for din integritet eller for indholdet på disse websteder. Vi tilbyder udelukkende disse link for at gøre det lettere for vores besøgende at finde mere information om specifikke områder.

Spørgsmål

Læs om cookies på www.cfd.dk her.

Læs vores persondatapolitik her.

Hvis du har spørgsmål til vilkårene for hjemmesiden, vores brug af cookies, behandling af personlige oplysninger eller andet, er du velkommen til at kontakte os: 

CFD
Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf.: 4439 1100
Sms: 4085 1315
E-mail: cfd@cfd.dk

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning