Spring til indhold
Tegning af kvinde med mobiltelefon i hånden. Over hende svæver spørgsmål "Job?", "Rettigheder?" m.m.

15-09-2023  |  CFD LANCERER RÅDGIVNINGSCHAT

ChatNu giver borgere, som er døve eller har et høretab, hurtige svar på hurtige spørgsmål.

CFD's døvekonsulenter har lagt et nyt rådgivningsredskab i deres værktøjskasse. Det er ChatNu, som giver hurtig, professionel og anonym onlinerådgivning indenfor områder relateret til høretab til både personer, som er døve eller har et høretab, og fagpersoner.

Chatten ligger på CFD's hjemmeside og kan tilgås både via computer og mobiltelefon, både på skrift og via video. Rådgiverne på ChatNu er døvekonsulenter og taler alle tegnsprog.

På ChatNu kan du således få svar på spørgsmål om f.eks.

  • Uddannelse
  • Job
  • Rettigheder
  • Mulighed for at komme videre.

Også til dem, der ikke bruger os i forvejen

Døvekonsulent Rikke Nørum Juul er projektleder på ChatNu, og hun siger:

"Vi er superglade for at kunne give mulighed for at få et hurtigt svar på et spørgsmål, både til borgere, vi er i kontakt med i forvejen og til dem, som ikke tidligere har brugt rådgivningen. Chatten er åben for alle, som har et spørgsmål, som er relateret til ens høretab. Det gælder også andre fagpersoner, som kan have brug for viden om målgruppen. ChatNU har åbent tre eftermiddage om ugen. Så må vi se på, hvordan behovet viser sig at være," siger Rikke Nørum Juul og fortsætter:

"På de henvendelser, vi har fået indtil nu, kan vi se, at der er et behov for at kunne stille et hurtigt spørgsmål. Også fra borgere som ellers ikke bruger CFD's rådgivningstilbud. Chatnu er simpelt at bruge, så det er nemt at ringe og få kontakt til en af vores rådgivere. ChatNu er et anonymt tilbud til dem der ønsker det," slutter Rikke Nørum Juul.

Åbningstiderne er

  • mandage 13-15
  • onsdage 13-15
  • torsdage 15-17

Du kan læse mere om chatten og stille dine egne spørgsmål her

Relaterede nyheder

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning