Spring til indhold
Podcastens logo med et billede af høretelefoner, af to hænder der taler tegnsprog og CFD's logo i midten.

27-10-2023  |  Ny podcast: Hvordan får man en strategi til at leve?

I denne udgave af podcasten Et kvarter med CFD taler vi med Kurt Faber-Carlsen, direktør for Fonden CFD, vores strategiplan Udsyn, hensyn og fremsyn.

"Denne strategiplan handler i virkeligheden rigtig meget om at være en del af noget større, i stedet for at være selvtilstrækkelige i vores selvbillede, og så invitere til partnerskaber og samarbejder. Og i øvrigt have et meget skarpt blik for, at det, vi laver i CFD, er et spørgsmål om, hvad borgerne og brugerne, dem vi servicerer, dem vi giver tilbud til, har af mening og lyst for at kunne leve livet."

Sådan siger direktør for Fonden CFD Kurt Faber-Carlsen i denne 10. udgave af podcasten Et kvarter med CFD om tankerne bag vores aktuelle strategiplan Udsyn, hensyn og fremsyn.

Planen løber fra 2020 til 2025, og her halvvejs i perioden kaster vi et blik på, hvordan det er gået med implementeringen af strategiens mål om at have et fokus både udadtil på den omgivende verden og på de ønsker og behov, som opstår indefra.

Du finder podcasten her, som altid både i en lydversion, en tegnsprogsversion og en tekstversion.

Relaterede nyheder

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning