Spring til indhold
Billede af Bruno Madsen på en balkon med løftede arme og andre mennesker omkring sig. Billedet er lavet lidt sløret.

07-08-2017  |  Afskedsreception for Bruno Madsen

Bruno Madsen, CFD’s chef gennem 16 år går på pension til november. Den 15. september er der mulighed for at sige ordentligt farvel til ham.
Bruno Madsen startede som døvekonsulent – siden ledende døvekonsulent – i 1980 og blev regionschef i 1997, da døvekonsulentordningen blev lagt ind under Institutionen for Døve (som CFD hed dengang).

Gennem i alt 37 år har Bruno således været involveret på døveområdet – og ikke mindst naturligvis i løbet af de sidste 16 år som chef for CFD.

Om tidspunktet for at gå på pension har Bruno Madsen selv udtalt: 

”I forlængelse af vores strategiplan har vi mange tiltag, der vil række flere år frem langt frem. Jeg finder det rigtigst, at en ny chef får mulighed for at stå i spidsen for og følge til dørs. Derfor mener jeg, at det er det rigtige tidspunkt både for CFD og for mig, at jeg går på pension nu.”

Vi afholder afskedsreception for Bruno fredag den 15. september kl. 14 til 17 på CFD i Søborg, hvor alle interesserede er velkomne. Tilmelding er nødvendig.

Se invitationen her (pdf).
 

Relateret indhold

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning