Spring til indhold
Udsnit af mærkatet, hvor der står eliteleverandør til det offentlige 2018

31-07-2018  |  CFD eliteleverandør til det offentlige

CFD var tredjestørste leverandør til den offentlige sektor i sin branche i 2017. Det viser en opgørelse fra Udbudsvagten.

Hvert år offentliggør det private firma Udbudsvagten en rangliste over danske virksomheders samlede fakturasum til i alt 293 offentlige myndigheder på tværs af alle sektorer (kommuner, regioner, stat, forsyningssektor og selvejende institutioner). 

CFD’s samlede fakturasum til det offentlige var i 2017 på knap 255 mio. På ranglisten over leverandører i branchen "Plejehjem m.v.", som CFD tilhører, placerer det CFD på en tredjeplads - kun overgået af  Danske Diakonhjem og Aleris Omsorg.

Ud af alle godt 130.000 registrerede leverandører til det offentlige på tværs af alle brancher, lå CFD i 2017 på en samlet 80.-plads.

Dermed er CFD certificeret eliteleverandør – et certifikat, som Udbudsvagten tildeler virksomhederne i den øverste procent af leverandørerne til det offentlige.

Største leverandør til det offentlige i 2017 i det hele taget var i øvrigt Copenhagen Metro Team med godt 21 mia. fakturerede kroner. 

Bekræfter non-profit-status

Kurt Faber-Carlsen, chef for CFD, siger:

”Det er jo altid lidt specielt at blive udråbt til eliteleverandør, når det er et firma, der gør det, og ikke en myndighed. Og her særligt fordi certificeringen alene baserer sig på størrelsen af indkøb hos det offentlige og ikke eksempelvis kvalitet i ydelserne, som jo ellers er det kvalitetsstempel, vi holder CFD´s ydelser op imod."

"På den anden side - når vi så ser på CFD´s leverandørengagement med det offentlige på vores tre driftsområder, Sociale Tilbud, Rådgivning og Tolke, så rammer beløbet tæt på vores samlede omsætning, hvorfor vi selvfølgelig er ganske godt tilfredse med at være med i toppen. Dette bekræfter yderligere CFD's status som non-profit organisation – og leverandør af velfærdsydelser,” slutter Kurt Faber-Carlsen.

Relateret indhold

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning