Spring til indhold

CFD Tolkebooking under Coronakrisen

Under normale forhold har tegnsprogstolke en meget stor berøringsflade. Derfor er de både særligt udsatte for at blive smittede, men de udgør også en særlig stor smitterisiko for andre mennesker på de mange tolkesteder. 

Og derfor risikovurderer vi hver eneste opgave - selvfølgelig i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer, men også med skærpet opmærksomhed på netop det forhold, at tegnsprogstolke kommer i kontakt med mange mennesker.

Vurderer individuelt

En meget stor del af de sædvanlige tolkeopgaver er aflyst, og vi er i god kontakt med de kunder, der stadig har behov for tolk.

Vi vurderer risikoen i forhold til den enkelte opgave, og så mange opgaver som muligt afvikles som fjerntolkning.

Vi løser stadig opgaver, hvor tolken fysisk kommer til stede, under iagttagelse af de nødvendige forholdsregler, f.eks. brug af handsker og afstand mellem de tilstedeværende personer.

Vores administrationskontor i Søborg er midlertidigt lukket. Vi er tilgængelige som sædvanligt på telefon og e-mail, men både ledere og administrative medarbejdere arbejder hjemmefra.

Relateret indhold

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning