Spring til indhold
Balloner som flyver til vejrs

24-11-2016  |  Ny hjemmeside

Som du sikkert har lagt mærke til, har CFD fået ny hjemmeside!

Efter mere end fem år var tiden efterhånden moden til at revidere hjemmesiden, dens udseende og dens teknologiske platform. 

I arbejdet med den nye hjemmeside er vi ikke startet helt forfra. Ideen i projektet har været at holde fast i det, der har vist sig at fungere godt på den hidtidige, og ændret der, der ikke fungerede.

Resultatet af det arbejde sidder du og kigger på nu.

Mere moderne og overskuelig

Bruno Madsen, chef for CFD, siger:

”Jeg er rigtig glad for at kunne byde velkommen til vores nye hjemmeside, som både har et mere moderne udtryk og er mere overskuelig end vores hidtidige – og som er langt mere smidig at arbejde med. 

Vores nye hjemmeside er endnu en udmøntning af vores strategi om at være aktive på de digitale platforme. I løbet af de sidste par år har vi fået nyt intranet, vi er kommet på Facebook, vi på vej på LinkedIn – og nu har vi altså fået en tilgængelig og gennemrevideret hjemmeside.

Vi håber, at hjemmesiden vil være et godt værktøj for vores kontakter – professionelle, pårørende og alle andre, som er interesseret i CFD."

Husk at du kan tilmelde dig vores nyhedsmail, så du ikke går glip af nyhederne på siden. Det gør du via linket nederst på siden.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, hører vi meget gerne fra dig på kommunikation@cfd.dk.

Relateret indhold

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning