Spring til indhold
Vores tre undervisere i tegnsprog sidder på en trappe og smiler imødekommende

06-11-2023  |  CFD'S TEGNSPROGSKURSER i 2024

Kataloget for CFD's tegnsprogskurser 2024 er nu på gaden. Der er i alt 22 kurser at vælge imellem.

CFD har kurser i tegnsprog på alle niveauer – fra nybegynder til meget øvet. Kurserne er åbne for alle, for eksempel professionelle, der arbejder med døve, pårørende til døve eller personer, som af andre årsager har interesse for tegnsprog og døves kultur.

Kurserne kan også være relevante for fagfolk, der arbejder med mennesker, som har høretab, eller som af andre grunde har brug for visuel kommunikation som støtte.

Som altid er der kurser fra niveau 1 til niveau 12. Disse kurser strækker sig over fem dage – i visse tilfælde delt op i tre dage en uge og to dage en anden uge.

Der er desuden et kursus i taktilt tegnsprog, og så er der fire kurser ”Mere viden om tegnsprog”, hvor målgruppen er medarbejdere eller andre, der er døve, og som har lyst til at få mere indsigt i deres modersmål - dansk tegnsprog.

Kurserne finder hovedsageligt sted i Søborg, nogle enkelte kurser afholdes i Nyborg. Det fremgår af kursuskalenderen. 

Hvis du har lidt forhåndskendskab til tegnsprog og er usikker på, hvilket kursus der vil passe dig, kan du læse beskrivelsen af de enkelte niveauer i kataloget. Du er også velkommen til at kontakte en af underviserne, som kan hjælpe dig med at vælge.

Vi glæder os til at se dig på et af vores kurser!

Se kataloget og læs mere om vores tegnsprogskurser her.

Og tilmeld dig kurserne her.

 

Relaterede artikler

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning