Spring til indhold
En lyshåret kvinde, som laver tegnet for mus med den ene hånd samtidig med, at hun holder en legetøjsmus i den anden hånd.

25-11-2021  |  Tegnsprogskurser i 2022

Kataloget for CFD's tegnsprogskurser 2022 er på gaden. Der er i alt 23 kurser at vælge imellem.
CFD har kurser i tegnsprog på alle niveauer – fra nybegynder til meget øvet. Kurserne er åbne for alle, for eksempel professionelle, der arbejder med døve, pårørende til døve eller personer, som af andre årsager har interesse for tegnsprog og døves kultur.

Kurserne kan også være rele­vante for fagfolk, der arbejder med mennesker, som har høretab, eller som af andre grunde har brug for visuel kommunikation som støtte.

23 kurser i alt

Til næste år er der 17 kurser fra niveau 1 til niveau 12. Disse kurser strækker sig over fem dage – i visse tilfælde delt op i tre dage en uge og to dage en anden uge.

Der er desuden seks kortere kurser med fokus på specifikke emner som aflæsning og taktilt tegnsprog.

De fleste kurser finder sted i Søborg, men igen i år foregår nogle stykker på Fyn, og underviserne er Lene Kold Erlandsen og Kristin Martinsen.

Hvis du har lidt forhåndskendskab til tegnsprog og er usikker på, hvilket kursus der vil passe dig, kan du læse beskrivelsen af de enkelte niveauer i kataloget. Du er også velkommen til at kontakte en af underviserne, som kan hjælpe dig med at vælge.

Og for en ordens skyld: Naturligvis efterfølger vi alle retningslinjer i forhold til corona, når vi gennemfører vores kurser. 

Se kataloget og læs mere om vores tegnsprogskurser her

Relateret indhold

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning