Spring til indhold
Logo fra Deaflympics 2017

24-07-2017  |  Endnu ingen danske medaljer

Halvvejs igennem Deaflympics er det endnu ikke blevet til medaljer til de danske deltagere.

Alle 18 danske udøvere har nu været i ilden mindst en gang ved Deaflympics, som løber frem til 30. juli i den tyrkiske by Samsun. Desværre har anstrengelserne hidtil ikke udløst ædelt metal.

Danmark deltager i golf, cykling, håndbold, bowling og orienteringsløb. På www.deaflympics.dk orienterer Dansk Døve-Idrætsforbund om, hvordan de enkelte deltagere har klaret sig.

Senere i dag spiller Danmark håndbold mod Kroatien, og mens disse linjer skrives, svinger den danske golfspiller Lasse Emil Nielsen køllerne på banen.

Det vigtigste er ikke at vinde...

De tre største medaljetagere indtil nu er

  • Rusland (32 guld, 26 sølv, 12 bronze)
  • Ukraine (7 guld, 9 sølv, 16 bronze)
  • Korea (7 guld, 7 sølv, 7 bronze).

Danmark er dog langt fra det eneste land, som endnu ikke har været på medaljeskamlen. Deltagerne fra ialt 64 ud af de 80 deltagende lande har indtil nu måttet trøste sig med de eviggyldige ord om, at det vigtigste ikke er at vinde, men at være med. 

Sammen med os på den medaljeløse liste er vores broderlande Sverige og Island, mens Norge og Finland holder den nordiske fane højt med hhv. en guldmedalje i kvindernes hammerkast og en bronzemedalje i mændenes pistolskydning.

Du kan fortsat følge de danske deltagere på disse medier:

Du kan også følge legene - og den samlede medaljeliste - på den internationale hjemmeside www.deaflympics2017.org.

Relateret indhold

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning