Spring til indhold
Oversigtsbillede der viser området med redskaber og en masse mennesker

01-06-2017  |  Indvielse af aktivitetspark i Søborg

I dag, på CFD’s 148 års fødselsdag, blev den nye aktivitetspark indviet på CFD i Søborg.

Parken er omkring 3000 m2 stor og består af stier, bænke, græs, træer og andre planter samt forskellige motions- og aktivititetsredskaber. 

Tidligere har området været en græsplæne, som ikke har været anvendt særlig meget. Det bliver anderledes nu - eller om ganske kort tid, når græs og planter er vokset til.

Fokus på motion og bevægelse

Bruno Madsen, chef for CFD, siger:

”Vi er rigtig glade for, at vi nu har forvandlet græsplænen til et flot centrum for aktivitet og motion. Vi har i det hele taget meget fokus på motion og bevægelse i disse år, som for eksempel med indretning af stort motionsrum i vores tidligere kedelcentral her i Søborg, med vores projekt Sund og Stærk og med vores uddannelse af sportspædagoger.”

Tankerne er også, at Parken (som området hedder) skal skabe nogle gode rammer for afslapning og socialt samvær i weekenderne, når vejret er til det. 

Naboerne til CFD i Søborg var inviteret med til indvielsen, for de er også velkomne til at bruge Parken.

Vores nærmeste nabo er en børneinstitution, som dog desværre ikke kunne være med i dag. Men de ser frem til at komme på besøg på et senere tidspunkt.

Se video fra indvielsen her (to minutter):

Relateret indhold

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning