Spring til indhold
En gruppe medarbejdere står side om side og smiler med hvert sit diplom i hænderne.

17-11-2022  |  Ny jobside

Noget er nyt på vores jobside her på www.cfd.dk. Udover jobopslag, som under alle omstændigheder bør være det centrale på en jobside, så har du nu mulighed for at møde flere af vores medarbejdere og direktøren i CFD.

I små videofilm beretter de hver især om, hvad de oplever, når de går på arbejde på et af CFD’s mange forskellige tilbud på det specialiserede voksenområde. 

Om mulighederne for at udvikle deres fagligheder og om, hvordan det er at være på en tosproget arbejdsplads, hvor både dansk og tegnsprog er i spil.

På den måde håber vi, at du som potentiel ny medarbejder, kan få et godt indtryk af, hvordan det er at have din dagligdag her. Og samtidig ønsker vi at give medarbejderne mulighed for at fortælle om, hvad de sætter pris på. 

Du får også indblik i, hvordan vi som organisation arbejder med FN's Verdensmål og hvordan vores strategi Udsyn, hensyn og fremsyn spiller ind i dagligdagen - for det gør den.

Du kan se den nye jobside og møde medarbejdere her

Relateret indhold

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning