Spring til indhold
Kulørte hænder

16-01-2017  |  Tilbud under én hat

Pr 1.1.2017 er dagtilbuddene i Søborg lagt sammen under én hat. Der skyldes et ønske om at skabe mere fleksible tilbud til brugerne.

CFD’s beskæftigelses- og samværs- og aktivitetstilbud i Søborg har hidtil fungeret som selvstændige enheder: Døves Vaskeri, Døves Aktivitetscenter, Servicehuset og Café Keller. De har nu fået fælles ledelse, og det skyldes et ønske om at skabe mere synergi mellem de forskellige tilbud. 

Til gavn og glæde for både brugerne og medarbejderne.

Smidighed og alsidighed

”Det er ikke sådan, at der hidtil har været opført mure imellem de forskellige tilbud. Men vi er overbeviste om, at vi kan samarbejde og udvikle mere smidigt nu, hvor tilbuddene er samlet under en fælles ledelse,” siger Karen Riise, der som virksomhedsleder står i spidsen for det samlede tilbud.

Hun kan sagtens se for sig, at en bruger på dagområdet i fremtiden arbejder på kryds og tværs af de forskellige beskæftigelses- og aktivitetstilbud, som tilbydes. Eksempelvis at en bruger i en uge arbejder to dage i Servicehuset med udearealerne, giver en hånd med to dage i Café Keller og en dag væver på Døves Aktivitetscenter.

"Det er netop den smidighed og alsidighed, som vi gerne vil tilbyde brugerne," understreger hun.

Det næste års tid – fra april til december – står Døves Aktivitetscenter og Vaskeriet dog overfor en større ombygning, som naturligvis vil få indflydelse på mulighederne for at udvikle tilbuddene.

”Som med al ombygning og forandring i øvrigt, så tager det sin tid. Men det skal jo ikke forhindre os i at arbejde målrettet på at øge kendskabet til hinanden, vores kompetencer og indholdet i de nuværende tilbud, som jo netop er det, der skal være grundlaget for de nye tilbud,” fastslår Karen Riise.  

Relateret indhold

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning