Spring til indhold
Et aflangt skilt med julemandens vasketøj og en julehilsen

19-11-2019  |  Vi juler på CFD

Juletiden nærmer sig, og det glæder vi os altid rigtig meget til her på CFD. Humøret er højt på værkstederne på vores Sociale Tilbud, hvor der lige nu produceres de skønneste julerier.

Både i Nyborg og i Søborg holdes der traditionen tro henholdsvis julestue, den 30.11. fra 10-15, og julebazar, den 24. 11. fra 10-14. Det betyder, at der skal arbejdes på højtryk for at få fyldt godt op, så der er noget at sælge ud af.

Og der er tale om salg af både blødt og hårdt, sødt og surt og selvfølgelig alt det midt imellem. Både i Nyborg og Søborg er der cafémiljøer, så man kan hygge sig med juleguf og -knas, noget varmt at drikke og hyggeligt selskab efter indkøbene.

I Nyborg har de valgt at lave to caféområder for at sikre tilgængeligheden. Adgangen til Café Baf kræver, at man forcerer en trappe og det kan være vaskeligt for nogen. Derfor har de valgt også at lave et cafeområde i it-værkstedet, der har niveaufri adgang.

Julehyggen er på plads

CFD’s juleri plejer at være lidt af et tilløbsstykke, og der er mange gengangere blandt de besøgende. Men også nye ansigter dukker op, og det er heller ikke usædvanligt, at naboer kigger forbi, når de får nys om, at julen fejres. 

”Vi har allerede pyntet op i vores værksteder med gran og julehjerter, så stemningen er bestemt ved at være på plads, og vi glæder os rigtig meget til at lukke dørene op for gæsterne. Brugerne er stolte af de ting, som de har lavet, og den stolthed er altid en ekstra dimension ved vores julebazar,” fortæller Sofie Aaen Nissen, der er daglig leder på Dagtilbud Søborg.

Også i Nyborg er julehyggen ved at være på plads.

”Vi er så klar her i Nyborg til at invitere indenfor i vores julestue. Vores gårdbutik er altid omdrejningspunktet for vores julestue, men det er jo vores forskellige værksteder, som står for produktionen af varerne, og de har igen i år lavet nogle rigtig fine ting, der garanteret bliver rift om,” siger socialpædagog, Karin Skorstengaard.

Så nu har julen altså ramt CFD – og vi håber, at det bliver en glædelig en af slagsen.

Invitation til julebazar i Søborg

Invitation til julestue i Nyborg

Ledelse

Portræt af Kurt Faber-Carlsen
Direktør for Fonden CFD
Kurt Faber-Carlsen
Tlf.: 4439 1143
Mobil: 4022 7439
E-mail: kfc@cfd.dk

Organisation

Download pdf af organisationsdiagrammer over

Hele CFD

CFD Sociale Tilbud

CFD Rådgivning

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning