Spring til indhold
Billedet viser tegnefilmens dvd og dvd-cover. Barnlige tegninger.

20-11-2017  |  Beboers tegnefilm om familieliv

Endelig er den her... Familiens rejse til månen. Måske husker I tegnefilmen "En familie", som en kvindelig beboer på Oktobervej lavede tilbage i 2015?

Hun har nu lavet en efterfølger, hvor familien rigtig får luft under vingerne. Med titlen "Familiens rejse til månen" kan vi følge dem ud i rummet.

Ideerne bag filmene bygger på beboerens forestillinger om familieliv, hvor der er en mor, en far og tre børn, som laver spændende ting sammen, og som hjælper hinanden.

Vigtigt socialpædagogisk arbejde

Den kvindelige beboer på CFD's døgntilbud på Oktobervej har fået god hjælp af socialpædagog, John Villadsen, og af flere af de borgere, der er tilknyttet IT-værkstedet på CFD, Søborg.

De har været med til at filme og klippe filmen sammen efterfølgende.

Chef for CFD og Sociale Tilbud, Kurt Faber-Carlsen, er begejstret over filmen. "Det er vigtigt socialpædagogisk arbejde. Alle mennesker har lyst til udtrykke drømme og ønsker, men det kan være svært for nogen. Det pædagogiske arbejde går i høj grad ud på at støtte borgere til at udtrykke deres drømme og forestillinger om livet - og her er det gjort så fint," siger han.

Han peger blandt andet på, at filmen er et udtryk for et fælles tredje, hvor pædagog og borger er sammen i en kreativ proces, hvor de skaber noget.

"Der er en historie, farveblyanter, saks og papir i spil i den kreative proces, og det, der så er særligt ved denne film, er, at de analoge tegninger kobles til et digitalt medie, så flere kan få glæde af det."

Filmen varer godt 2 minutter.

Relateret indhold

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning