Spring til indhold
Foto af Dannebrog mod blå himmel

01-06-2020  |  CFD 151 ÅR

I dag fylder CFD 151 år. Desværre er det jo på grund af coronasituationen ikke muligt at fejre dagen sammen, så i stedet kaster vi et blik på sidste års store jubilæumsfejring.

1. juni 1869 åbnede Arbejdsanstalten for Døvstumme Piger i Store Kongensgade i København. 

150 år og seks navne senere markerede vi sidste år CFD's jubilæum med en stor fest på selve dagen og med jubilæumskonferencen "Vi deler fremtiden" den 2. oktober.

Ingen havde på det tidspunkt forestillet sig, hvordan CFD, Danmark og verden i øvrigt ville se ud ved 151-års-jubilæet.

Kurt Faber-Carlsen, chef for CFD, siger: 

"Siden marts har rigtig meget her på CFD været anderledes på grund af coronakrisen. Men med udgangspunkt i CFD’s værdi ”høj kvalitet” har vi fortsat med at levere vores ydelser på en solid måde samtidig med, at vi har holdt et skarpt øje på sundhedsmyndighedernes anbefalinger, både i den direkte borgerkontakt og på vores øvrige områder. I nogle tilfælde endda på nye og ret kreative måder, som vi også har fortalt om i løbet af de seneste par måneder."

"Men selvom vi på CFD ligesom i resten af landet nu er i gang med en forsigtig og kontrolleret genåbning, er vi altså desværre ikke klar til at fejre vores fødselsdag i år, som vi plejer," slutter Kurt Faber-Carlsen.

Når vi ikke har mulighed for at fejre dagen i år, kan vi i stedet se tilbage og mindes fejringen af den store dag sidste år, hvor det stadig var muligt at samles uden at skulle tælle til 10.

Og så håber vi, at vi igen har mulighed for at samles i flok til en fejring af 152-års-dagen næste år.

Se video med indtryk fra festdagen og fra konferencen sidste år her. 

Relateret indhold

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning