Spring til indhold
Kvindelig tolk står og tolker udendørs ved havet.

27-06-2019  |  CFD Tolkebookings kernefortælling

CFD Tolkebooking har dykket ned i sit DNA og sammen har medarbejdere og ledelse arbejdet målrettet på at beskrive elementer, der er omkring deres kerneopgave: tolkning.

Det er der kommet disse betragtninger ud af, som samlet er blevet til denne kernefortælling:

 

Eller:

Vi bringer vores styrker i spil hver dag, så vi kan levere kvalitet og ordentlighed i vores tolkninger. Vi deler ny viden og erfaringer med hinanden – det skaber et stærkt fagligt miljø.

Du får 
Faglighed, kompetencer og udvikling garanterer et godt samarbejde med dig som kunde. Vi bestræber os på, at du får en tolk med den erfaring og de kompetencer, som du efterspørger. Det er vigtigt for os, at du oplever, at vi imødekommer dine behov. Vi står klar med ekspertise hele døgnet. Vi brænder for at specialisere os. Det sikrer, at vores tolke altid handler kompetent og professionelt. 
 
Du bliver
Som medarbejder hos CFD Tolkebooking bliver du en del af et rummeligt fællesskab, og du kan forvente at blive en del af et team, hvor der konstant er fokus på at styrke vores egen og hinandens faglighed gennem sparring. Derudover er CFD en nonprofit virksomhed, og vi fokuserer på bæredygtighed – for mennesker og for miljø. Vi er stolte af begge dele.
                      
”Vores tolkning giver mening, fordi vi gør en forskel.” 

Indsigt og engagement ligger bag

Katrine Vixø Madsen, der er afdelingsleder i CFD Tolkebooking, har været med i hele processen. Hun er rigtig glad for kernefortællingen og for den proces, der har været omkring den.

”Tolkning er vores kerneopgave. Omkring vores tolkninger bevæger sig nogle kunder og medarbejdere, som skal opleve vores bedste side hver dag. Denne trio: tolkning, kunder og medarbejdere har motiveret os til at se nærmere på: hvad vi står for; hvordan det skal komme til udtryk ude omkring, og hvorfor det er væsentligt,” forklarer hun og fortsætter:

”En kernefortælling er ikke noget, som en ledelse kan sidde og lave alene, det kræver naturligvis medarbejdernes indsigt og engagement,” siger hun.

Også håber hun i øvrigt, at omgivelserne kan genkende elementerne i fortællingen.

”Ellers hører vi gerne fra jer. Vi vil naturligvis løbende genbesøge vores kernefortælling, så vi hele tiden er på linje med den virkelighed, som vi befinder os i.” 

Relateret indhold

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning