Spring til indhold
To kvinder sidder i alvorlig samtale - den ene ses kun bagfra.

06-11-2017  |  Døvekonsulenterne på Facebook

Nu er døvekonsulenternes egen Facebookside gået i luften.

CFD har været på Facebook i knap halvandet år nu med en side, der dækker hele organisationen.  Lige fra første dag, vi trådte ind på Facebook, har det også være muligt for alle virksomheder på CFD at lave deres egne sider, hvis behovet og ressourcerne er til stede. 

Og nu har døvekonsulenterne under CFD Rådgivning – som første virksomhed – altså valgt, at tiden er inde. 

Tættere dialog

Med siden er det blandt andet konsulenternes ønske at fortælle mere om, hvad de laver, og hvad de kan tilbyde. De vil løbende lægge nyheder fra deres område op, så de kommer omkring forskellige temaer.

Døvekonsulent Maiken Vingum Vestergaard er, sammen med Marie Palle, en af tovholderne på siden, og hun siger om tiltaget:

”Vi vil gerne være tilgængelige og varierede i vores kontakt til borgerne. Facebook er også blevet en kommunikationsform, og det vil vi gerne drage nytte af. Vi vil gerne i tættere dialog med dem, der bruger vores tilbud i øjeblikket, men også dem, der måske kunne overveje at bruge vores rådgivning.”

Og hun fortsætter;

”De digitale muligheder giver os en øget kontaktflade for at kommunikere direkte med vores nuværende og kommende kunder på tegnsprog. Det gælder døve borgere, men også borgere med et stort høretab, som bl.a. kan være usikre på, hvor de kan modtage rådgivning."

"Vi vil også meget gerne have spørgsmål og kommentarer til vores tilbud – selvom vi naturligvis ikke skal give personlig rådgivning og vejledning på Facebook.”

”Vi håber, at man tager rigtig godt imod os på Facebook, og vi ser meget frem imod til dialogen og kommunikationen via denne kanal som supplement til vores øvrige kanaler,” slutter Maiken Vingum Vestergaard.

Døvekonsulenternes Facebookside findes her: https://www.facebook.com/dovekonsulenter/ 

CFD’s Facebookside har adressen https://www.facebook.com/cfd.dk/

Relateret indhold

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning