Spring til indhold
Billede af CFD's facebookside

17-01-2017  |  Flere end 1000 følgere på Facebook

I sidste uge passerede vi den første magiske grænse, da person nr. 1000 klikkede ”Synes godt om” på vores facebookside.

I april sidste år gik CFD på Facebook. Det skete efter moden overvejelse om, i hvilken udstrækning og på hvilken måde, dette medie kunne være til gavn for os.

Vores hovedformål med at gå på Facebook var at skabe mulighed for en anden kommunikation og dialog med dem, der har en interesse i, hvad CFD tænker og gør, end vi har via vores øvrige medier. 

På Facebook poster vi både store og små aktuelle historier fra alle områder af CFD – og meget gerne på video med brug af tegnsprog.

Kommer fra alle områder

Emnerne for opslagene på vores facebookside kommer fra alle områderne på CFD. De seneste har handlet om debatten om CFD’s klage til Klagenævnet for Udbud, om døvekonsulenternes åbne rådgivning i Slagelse, og om brugerne på CFD’s værksted i Nyborg, som havde været med på sidelinjen i nytårsudgaven af programmet Tidens Tegn.  

I sidste uge nåede vi så de første 1000 følgere. Hvis du ikke er en af dem, kan du tage et kig på siden og se, om det mon ikke også skulle være noget for dig.

Se CFD's facebookside

Relateret indhold

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning