Spring til indhold
Foto af kursuslokale med omkring 30 personer.

10-10-2019  |  Ny temadag om hørende børn af døve forældre

Onsdag den 27. november 2019 afholder CFD´s forældrevejledning igen temadag for fagfolk, som arbejder med hørende børn af døve forældre. Temadagen afholdes denne gang i Domen i Aarhus.

Temadagen henvender sig til fagfolk, som samarbejder med døve forældre til hørende børn – f.eks. pædagoger, dagplejere, sundhedsplejersker, lærere, PPR-ansatte og kommunale rådgivere.

Dagen byder på viden om samarbejdet med de døve forældre og redskaber til at støtte det hørende barns sociale og sproglige udvikling. Der vil ligeledes være mulighed for at udveksle erfaringer med andre fagfolk og blive klogere på forældrevejledningens tilbud.

Troede hun vidste det meste 

Anne Ubbesen, leder af CFD's forældrevejledning, siger:

"Vi afholdt en lignende temadag i Søborg i marts måned (billedet øverst, red.). Her deltog 32 fagfolk fra både sjællandske og fynske kommuner, og alle gav udtryk for at have fået stort udbytte af dagen." 

Og hun fortsætter: "En pædagog udtalte under evalueringen, at hun egentlig troede, at hun vidste det meste, da hun kom, men at dagen havde gjort hende meget klogere – ikke mindst i forhold til, hvordan det er at være døve forældre til hørende børn, og hvordan disse forældre oplever samarbejdet med hørende fagfolk."

"Og det er en viden, sagde hun, som hun bestemt kan bruge konstruktivt i sit fremtidige samarbejde med de forældre, hun dagligt har kontakt med. Vi håber derfor, at rigtigt mange fagfolk også denne gang vil tage imod tilbuddet om at blive gjort klogere på emnet og inspireret af andre fagfolk i samme situation," slutter Anne Ubbesen.

Det koster 625 kr. at deltage i temadagen, og sidste frist for tilmelding er den 6. november. 

Download invitation med oplysninger om program, tilmelding m.m. her

 

Relateret indhold

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning