Spring til indhold
Billede med to situationer: En hvor en mand tumler med et lille barn på gulvet, og et andet hvor mødre sidder grinende med deres babyer på skødet.

23-03-2017  |  Netværksgrupper for døve forældre

CFD’s forældrevejledning i København har sat to netværksgrupper i søen for forældre, der er døve. ​Den ene er for kommende og nybagte forældre, og den anden for forældre til skolebørn.

Formålet med netværksgrupperne er at give forældre mulighed for at møde andre i samme situation for at udveksle erfaringer, tanker og bekymringer, få gode råd og ideer med hjem – og ikke mindst bare hygge sig sammen på tegnsprog.

Netværksgruppen for gravide og nybagte forældre har planlagt fire møder hen over foråret og sommeren, og første møde bliver den 20. april kl. 9.30 til 12.30 på Café MÆT, Valgårdsvej 8, Valby. Sidste frist for tilmelding er 4. april.

Første møde i netværksgruppen for forældre til skolebørn bliver onsdag den 17. maj kl. 17.00 til 19.30 på CFD’s kontor, Carl Jacobsens Vej 33, Valby. Sidste frist for tilmelding er 9. maj. 

Det koster 50-60 kr. at deltage.

Mere information, tilmelding med mere

Læs mere om hvad møderne vil indeholde, hvordan du tilmelder dig, hvor du kan få mere information og andre praktiske detaljer her (som pdf):

Netværksgruppen for gravide og nybagte forældre

Netværksgruppen for forældre til skolebørn

Du kan også se denne video på tegnsprog om netværksgruppen for forældre (ca. 2.30 minutter):

 

Relateret indhold

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning