Spring til indhold
En række mennesker står i bygning, der kun har ydrevægge. Blandt dem står Kurt Faber-Carlsen og holder tale.

07-12-2022  |  Rejsegilde i Nærum

"Egentlig kan man sige, at et godt hus og byggeri kun kommer til at virke ved, at alle gør sig anstrengelser og møder hinanden med tillid. Og det er mit indtryk, at det netop er et sådant byggeri, vi har gang i her på Wesselsmindevej."

Det var nogle af ordene, da direktør i CFD Kurt Faber-Carlsen, holdt tale ved rejsegildet i Nærum, hvor et nyt og moderne Døvblindehus tager form.

50 mennesker var mødt op og ud over at få et godt indtryk af byggeriet, var der naturligvis sørget godt for gæsterne med Street Pølser, Cocio og sodavand.

Første etape af byggeriet, som er en helt ny bygning, ventes at stå færdig i juni måned 2023. Derefter er det den eksisterende gule bygning, som står for tur. Den ventes at stå færdig efter gennemgribende renovering i foråret 2024. 

Så der kommer til at ske en masse på matriklen de næste par år og det kræver tolerance og respekt for de forskellige funktioner. Noget, som Kurt også kom omkring i sin tale:

"Et godt samarbejde mellem håndværkere, entreprenør, rådgivere og CFD – ikke mindst CFD-folkene i Døvblindehuset, skaber de bedste vibrationer for et nyt hus. Og det er vi i CFD’s øverste ledelse og i CFD’s bestyrelse utrolig glade for. Tak for det alle sammen."

Relateret indhold

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning