Spring til indhold
Et udsnit af forsiden på bogen CFD 150 år - 1896-2019. Forsiden er sort og hvis og viser Arbejdshjemmet for døvstumme piger

16-06-2021  |  Solen strålede over bogreception

I strålende solskin blev den spritnye bog med titlen ”CFD gennem 150 år. 1869-2019” præsenteret ved en bogreception i CFD’s amfiteater i Søborg i går.

Efter fremmødet at dømme er det en bog, som rigtig mange ser frem til at læse og få en samtale om. Flere af deltagerne ved receptionen har også selv bidraget til indholdet ved at fortælle om deres forhold til CFD op igennem tiden og ved at låne deres private billeder ud. 

Og billeder er der mange af i bogen, og det er der flere årsager til. For eksempel at billederne taler til de mange forskellige målgrupper, der er på CFD’s sociale tilbud. Her vil medarbejderne sammen med interesserede beboere og borgere tage snakken om den udvikling, som CFD har været igennem og her er billederne en rigtig god samtalestarter. 

Lokale bogreceptioner

Bogen ligger nu på CFD i Søborg – men ikke længe. Den skal nemlig ud og luftes sammen med forfatteren Anne Vikkelsø . 

”Alle medarbejdere på CFD får et eksemplar, og så skal jeg ud og holde lokale bogreceptioner på CFD’s forskellige adresser. Det glæder jeg mig til – det er spændende for mig at komme ud og præsentere og tale om bogen efter at have været begravet i den i mange måneder,” fortæller hun.

Der er masser af lokale afsæt at tage i bogen, der udover at tegne det overordnede billede af den udvikling som CFD historisk har været igennem også dykker dybt ned i de enkelte tilbud, som udgør CFD i dag.

Bogen kan bestilles på cfd@cfd.dk. Den koster 100 kr., hvis man selv kommer til Søborg og afhenter og betaler for den kontant, på dankort eller via Mobilepay på nr. 43 972 med teksten ”Bog”.

Hvis man ønsker bogen tilsendt, så koster det yderligere 46 kr. i porto.

Relateret indhold

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning