Spring til indhold
Skærmdump af webinaret med en tolk og en oplægsholder i hver sit vindue.

20-11-2023  |  Webinar om syns- og hørehjælpemidler

I sidste uge afholdt CFD's døvblindekonsulenter endnu et vellykket webinar. Denne gang var målgruppen kontaktpersoner, og emnet var syns- og hørehjælpemidler.

Døvblindekonsulenterne har gennem de sidste par år kastet sig over webinarer som formidlingsform.

Siden september 2021 har de afholdt otte webinarer for enten kommunale forebyggelseskonsulenter eller kontaktpersoner. Desuden er de sidste tre møder i det faglige netværk for syns-, høre- og døvblindekonsulenter om erhvervet døvblindhed også foregået virtuelt.

Seneste webinar fandt sted i sidste uge. Omkring 60 kontaktpersoner fra hele landet hørte og så først synskonsulent Camilla Kjær Madsen fra IBOS vise og fortælle om synshjælpemidler. Derefter stillede vi om til Aalborg, hvor hørekonsulent Jens Brandt fra ISHD fortalte om hørelsen og om hørehjælpemidler.

Undervejs var der mulighed for at stille spørgsmål, både til de to oplægsholdere, og til døvblindekonsulenterne Rikke Agervig og Susanne Kirk Torp, som var værter for webinaret.

Hvert oplæg varede lidt over en time, og hvis du har lyst til at få opfrisket din viden om syns- og hørehjælpemidler, kan du se webinaret herunder. Det er tegnsprogstolket.

Ledelse

Portræt af Kurt Faber-Carlsen
Direktør for Fonden CFD
Kurt Faber-Carlsen
Tlf.: 4439 1143
Mobil: 4022 7439
E-mail: kfc@cfd.dk

Organisation

Download pdf af organisationsdiagrammer over

Hele CFD

CFD Sociale Tilbud

CFD Rådgivning

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning