Spring til indhold
Nærbillede af Springsteen med en hånd bag øret

11-04-2018  |  Bruce Springsteen ny høre-ambassadør

Bruce Springsteen, som sikkert selv har mere end et enkelt tilfælde af tinnitus på samvittigheden, er blevet udnævnt som ambassadør for forebyggelse af høretab.

Hear the World Foundation er en schweizisk velgørende organisation, som blandt andet arbejder med forebyggelse af høretab.

De har siden 2006 fået en lang række berømtheder til at stille op som ambassadører for deres sag.

Det er (naturligvis) især sangere og musikere i den absolutte verdenselite, men der er også instruktører, modeller og skuespillere – heriblandt vores egen Mads Mikkelsen. 

Formålet med dette Dream Team af berømte ambassadører er at skabe opmærksomhed om konsekvenserne af hørenedsættelse og vigtigheden af at passe på hørelsen.

Bryan Adams er fotograf

Den canadiske rockmusiker Bryan Adams, som ligesom Springsteen nok må tage en del høreskader på sin kappe, er også fotograf.

Han har taget de officielle portrætter af ambassdørerne, som alle er afbildet med hånden bag øret. 

Se de flotte billeder af alle 114 ambassadører her.

Ifølge Verdenssundhedsorganisationen (WHO) har omkring fem procent af verdens befolkning en moderat til alvorlig hørenedsættelse. Det svarer til over 460 mio. mennesker, hvoraf omkring 34 mio. er børn. 

Læs mere her.

Se hele Bryan Adams' billede af Bruce Springsteen her.

Relateret indhold

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning