Spring til indhold
To kvinder kigger smilende ind i kameraet, den ene vinker.

08-01-2018  |  Netværksgruppe for døve forældre til hørende skolebørn

CFD's familievejledning vil undersøge interessen for at oprette en netværksgruppe for døve forældre til børn i 0. til 3. klasse.

Der kan være særlige udfordringer forbundet med at være døve forældre til hørende børn i Folkeskolen.

Derfor vil CFD’s familievejledere Berit S. Sørensen og Christel Knigge oprette en netværksgruppe (eller flere, hvis behovet er til stede) for døve forældre til børn i 0. til 3. klasse, som skal være med til at styrke deltagerne i deres rolle som forældre til børn i en hørende skole

Ifølge de to familievejledere er hensigten med gruppen at give forældrene mulighed for at tale med andre forældre i samme situation og på eget sprog om tanker, erfaringer, gode råd og idéer.

Der vil også være mulighed for at høre oplæg om emner som overgangen fra børnehave til skole, samarbejde mellem døve forældre og hørende lærere m.m.

Ønsker en fornemmelse af interessen

Berit S. Sørensen og Christel Knigge har tidligere stået bag en netværksgruppe for døve forældre til hørende børn, der skulle starte i skole. Det er blandt andet erfaringerne fra denne gruppe, som Berit og Christel tager med i den nye gruppe.

Men før de lægger sig fast på dato og sted, vil de gerne have en fornemmelse af interessen for at deltage i en sådan netværksgruppe.

Forældre, der kunne være interesserede, bedes derfor give besked senest 5. februar til en af de to kvinder. Det er også muligt at stille spørgsmål til dem, hvis der er noget, man er i tvivl om.

De kan kontaktes på følgende måder:

Christel Knigge: sms 2939 9938, mail cak@cfd.dk, Skype cfd-kobenhavn 

Berit S. Sørensen: sms 2035 5749, mail bss@cfd.dk, Skype cfd-odense 

Se information om netværksgruppen på tegnsprog i denne video:

 

Relateret indhold

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning