Spring til indhold
Line Rishøj og Ole Wøssner står på en scene omgivet af to tolke. Publikum klapper med hævende hænder.

24-05-2023  |  Fokus på faglighed i bazaren

​Tirsdag og onsdag i denne uge mødes medarbejdere i CFD på AFUK – Akademi for utæmmet kreativitet – for at dele viden og faglighed og naturligvis for at styrke sociale relationer og dermed kendskabet til hinanden.

Halvdelen af de fastansatte mødte op tirsdag og den sidste halvdel møder op i dag. På den måde sikrer vi, at alle tilbud i CFD er repræsenteret begge dage, og at vi samtidig opretholder den gode hverdag for borgerne tilknyttet vores tilbud.

Sundhedstjek og seksualvejledning

Masser af stande er stillet op, videoer bliver afspillet, pædagogiske projekter præsenteret, statistikker forklaret og forflytninger demonstreret.

Og hos døvblindekonsulenterne bliver man udstyret med ørepropper og briller, der simulerer forskellige øjensygdomme, før man skal løse forskellige daglige gøremål. 

Egebækhus’ stand blev kåret som den bedste af tirsdagens deltagere. Her var det en sundhedsfaglig vinkel, som bragte mange kollegaer forbi til en snak om, hvordan blodsukker, blodtryk og iltmætning kan fortælle rigtig meget om en beboers fysiske og psykiske trivsel. 

CFD Nyborg satte blandt meget andet fokus på et pædagogisk forløb, hvor borgerne er blevet undervist i seksualitet. Et forløb der har været en enorm interesse for, og som har handlet om alt lige fra menstruation og forelskelse til identitet og køn.

Og i et sofahjørne diskuterede kolleger etik i socialt arbejde og projekter om livsfortællinger, kommunikation i parforhold og særlige tilbud til kvinder af anden etnisk herkomst blev præsenteret.

Fordybelse og samarbejde

Direktør i CFD, Kurt Faber-Carlsen, er glad for at se det smittende engagement, som medarbejderne møder op med. 

”Som cheferne for Sociale Tilbud og Rådgivning – Line Rishøj og Ole Wøssner – sagde i går, gælder det om at give sig tid til fordybelse og til at få nogle gode samtaler snarere end nødvendigvis at nå omkring alle stande. Det samme understregede i øvrigt vores bestyrelsesforperson, Anders Folmer Buhelt, da han åbnede fagbazaren tirsdag. Det er vigtigt,” siger Kurt.

Han håber at få et par ideer til mere tværgående samarbejde og udvikling af nytænkende og anderledes CFD-tilbud med sig hjem, som både borgerne og de visiterende myndigheder finder interessante og vil benytte sig af. 

Fagbazaren sluttes af onsdag eftermiddag kl. 16.

Relaterede artikler

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning