Spring til indhold
Sløret billede af rullekufferter i en lufthavn

31-08-2017  |  CFD på vej til europæisk konference om døvblindhed

Fra den 4. til den 8. september drager i alt 32 medarbejdere fra CFD på konference i Aalborg.

Forhåbentlig får CFD masser af ny viden, ny inspiration og nye kontakter med hjem fra konferencen. Men vores deltagelse betyder samtidig, at der ikke er nogen døvblindekonsulenter hjemme på kontorerne i den uge. 

Hvis der opstår et akut behov for at komme i kontakt med en døvblindekonsulent, må man kontakte det pågældende kontor, som så vil hjælpe – evt. med at give en besked videre til konsulenten.

Både erhvervet og medfødt døvblindhed

Konferencen i Aalborg arrangeres af Deafblind International, som er en international organisation for professionelle på døvblindeområdet.

DbI afholder både europæisk konference og verdenskonference hvert fjerde år, men forskudt med to år imellem. Det er den niende europæiske konference, DbI afholder, og første gang det sker i Danmark.

Programmet omfatter både erhvervet og medfødt døvblindhed, dog med en overvægt på sidstnævnte. 

CFD aktive på konferencen 

CFD er aktive på konferencen på forskellige måder. Blandt andet stiller vi op med fire workshops – tre fra CFD Rådgivning og en fra Døvblindehuset – for at dele noget af den erfaring og viden, der er genereret gennem såvel praksis som projekter.

Anette Rud Jørgensen er faglig leder for døvblindekonsulenterne. Hun siger:

”DbI’s konferencer er et vigtigt forum, hvor konsulenterne kan få ny viden og udveksle erfaringer med udenlandske kolleger til inspiration i det daglige arbejde og til at kvalificere den daglige rådgivning."

Hun fortsætter: "Og vi er stolte af, at konsulenterne denne gang deltager med hele tre workshops, som handler om henholdsvis rehabiliteringsprojektet ”Kom igen!”, ældre med døvblindhed og vigtigheden af kommunikation.”

Mere om konferencen følger i næste uge.

Se konferencens hjemmeside.

Ledelse

Portræt af Kurt Faber-Carlsen
Direktør for Fonden CFD
Kurt Faber-Carlsen
Tlf.: 4439 1143
Mobil: 4022 7439
E-mail: kfc@cfd.dk

Organisation

Download pdf af organisationsdiagrammer over

Hele CFD

CFD Sociale Tilbud

CFD Rådgivning

CFD

Oktobervej 22A
2860 Søborg
Tlf. 4439 1100
SMS 4085 1315
cfd@cfd.dk
CVR 55280312

Hvem er CFD?

CFD er landets største leverandør af tilbud til døve, mennesker med høretab eller døvblindhed samt døve med yderligere funktionsnedsættelser.

Whistleblowerordning